Aurinkosuojakalvot

Lämpöenergiantorjuntaa julkisivua muuttamatta

Laajasta aurinkosuojakalvo valikoimastamme löytyy mm. täysin neutraalia kalvoa, peilikalvoa ja tummentavaa kalvoa.

Auringonsuojakalvot ovat neutraaleja tai sävytettyjä jopa täydelliseen näkösuojaan asti. Kalvoilla saadaan kiinteistöihin energiatasapainoa torjumalla ylimääräinen auringon tuoma lämpökuorma. Jokainen asunnossasi oleva ikkunaneliö vastaa jopa 700w lämpöpatteria kesähelteillä, sekä pahimmillaan 60% auringon tuottamasta lämpökuormasta tulee kiinteistöön ikkunoiden kautta, mutta ei hätää, tästä saadaan torjuttua jopa 80%.


Aurinkosuojakalvojen tuomat hyödyt

Energiansäästö
Ilmastointi vaikuttaa huomattavasti rakennuksen kokonaiskäyttökustannuksiin, etenkin sähkön ja lämmityksen hinnan noustessa vuosi vuodelta korkeammaksi. Kalvoilla saadaan blokattua ylimääräinen lämpöenergia ja näin viilennykseen käytettävä energia pysyy minimaalisena.

Mukavuus
Kalvojen ansiosta kiinteistösi sisälämpötilaan saadaan vakautta, ja pidettyä se kuumillakin kesähelteillä miellyttävällä tasolla. Kalvot torjuvat auringon tuottamasta lämpöenergiasta jopa 80%.

Häikäisy
Auringon valo voi toisinaan tehdä miellyttävien olosuhteiden luomisesta hankalaa, mikäli esimerkiksi säteet häikäisevät ikävästi ruutua. Valonläpäisyä voidaan rajoittaa mm. tummentavilla tai peilaavilla kalvoilla, ja silti sinulla säilyy miellyttävät näkymät ulos ja luonnonvalo sisällä.

Haalistumisen esto
Auringon tuottamat uv-säteet ovat merkittävin syy pintamateriaalien ja huonekalujen haalistumiselle. Kaikilla kalvo vaihtoehdoilla saadaan torjuttua uv-säteilystä yli 99%. Näin huonekalusi ja muut pintamateriaalit säilyvät siistinä huomattavasti pidempään.